top of page

Baby Fair

Bijgewerkt op: 25 jan. 2019

Gratis doe- en infodag voor bewuste(toekomstige) ouders met leuke infostandjes, wervelende workshops, toffe randanimatie en verrassende prijzen!


Met een aantal jonge ondernemers uit het Gentse -die allen op één of andere manier werken rond duurzaam ouderschap- organiseren we op zondag 24 februari 2019 in de Broederij Ledeberg (voormalige standaardsite - Hovenierstraat 40) een geweldige babybeurs! Kom op een leuke manier kennis maken met en je informeren over de duurzame initiatieven rond zwangerschap, geboorte en opvoeding in jouw buurt.


Workshops

Naast heel veel info handig verzameld op 1 plek, zijn er ook tal van workshops en lezingen te volgen. Net als de toegang, zijn ook deze helemaal gratis! De plaatsen zijn wel beperkt dus tijdig reserveren is de boodschap. Schrijf je in via: www.babyfair.be

Wens je één van de post-natale work-outs proberen? Laat je jouw peuter graag kennis maken met sensory play? Wil je je verdiepen in herbruikbare luiers? Of volg je liever een lezing rond immuniteits-klachten, hechting of driftbuien bij jonge kinderen?


geboorteNEST

Om 16u zal ik een algemene toelichting geven rond de werking van tweedehands geboortelijsten. Elke deelnemer ontvangt daarbij een handige checklist die je op weg helpt om een duurzame baby-uitzet samen te stellen.

Daarnaast geef ik als interieurarchitect ook graag een korte toelichting over hoe je via enkele eenvoudige richtlijnen van jouw baby-kamer een uniek pareltje maakt!

Randanimatie

Catering wordt verzorgd door Amélie & Moi, een sociaal en duurzaam experience café. Zij voorzien voeding en drankjes op kindermaat en met aandacht voor zwangere en pas bevallen mama's.

Uiteraard wordt er ook een speelhoek en voldoende animatie voorzien om de kleinste bezoekers te boeien.

Vergeet ook niet deel te nemen aan de wedstrijden waarmee op de beurs tal van nuttige en leuke cadeau's te winnen zullen zijn!


Verder zorgen de zusjes van Zusse en ikzelf voor een (h)eerlijk tweedehandsmarktje waar je naast prachtige tweedehands kledij ook zelfgemaakte artikelen van NEST kan scoren. Kom dus zeker eens snuisteren!
151 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Welkom!

Comments


bottom of page