top of page

Welkom!

Bijgewerkt op: 25 jan. 2019

Benieuwd wie NEST is?


Op deze blog wil ik zoveel mogelijk laten zien wat NEST doet. En delen wat er voor NEST echt toe doet. Maar misschien is het logische begin om eerst mijzelf voor te stellen:

Griet, 31 jaar, mama van Colette (5) en Celeste (2)

"De ‘no nonsense’ aanpak van Griet heeft ons geholpen om te weten wat we nu precies nodig hadden. Griet geeft een zeer eerlijk advies en smeert je geen tientallen onnodige dingen aan."

- Evi Verbeke 
Na mijn studies interieurarchitectuur koos ik voor het veilige pad van een bediende job als vormgever in een interieurbureau. Na 7 jaar werk ik er nog steeds met veel plezier. Maar het werk van een interieurarchitecte is vooral computertekenen. En ik miste creatieve handenarbeid. Met de komst van onze 2 dochters, merkte ik hoe fijn ik het vind de leukste spulletjes voor hen uit te zoeken. En nog fijner om ze zelf te creëren wanneer ik mijn goesting niét vind. Verder kwam ik tot de constatatie dat al die babyspullen stukken van mensen kosten. Zeker als je belang hecht aan kwaliteit en graag voor duurzame materialen kiest. Heel dubbel want ze zijn alles zo snel ontgroeit...


Tweedehands biedt daar het perfecte antwoord op: het is een pak goedkoper, het is sowieso de meest duurzame keuze én het geeft je de mogelijkheid unieke stuks op de kop te tikken die je nog helemaal naar je hand kan zetten.

Mààr het kost wel een pak meer moeite dan vanuit je luie zetel een online bestelling te plaatsen. En het stopt natuurlijk niet bij de zoektocht. Dan komt de onderhandeling, het afspreken, soms het halve land doorkruisen. Zonder zekerheid dat wat je zal aantreffen effectief aan de verwachtingen voldoet. Of het in mooie staat is, nog perfect werkt, netjes blijkt, veilig is, ... valt telkens af te wachten. En eens thuis begint dan het (af)wassen en/of opknappen. Een hele klus dus.

Voor enkele bijzondere items doe je misschien met plezier die moeite. Maar om op deze wijze een volledige baby-uitzet samen te stellen, moet je al heel gemotiveerd zijn als zwangere mama.


Daarnaast ben je op die manier alles zelf aan het financieren. Om dan na de geboorte vaak een hoop ongewenste of voor jullie nutteloze spullen cadeau te krijgen... En dat is precies waar geboorteNEST aan tegemoet wil komen! Wat als wij het werk overnemen? Zonder dat jij hiervoor hoeft te betalen!


Wil je graag van de voordelen profiteren van een tweedehands geboortelijst? Maar dan wel met de service en het gemak van een standaard winkel/geboortelijst? En daarbovenop de mogelijkheid hebben écht iets unieks van je lijst te maken? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprekje.


245 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page