top of page
IMG_6278_Original.JPG

atelier NEST

Als gediplomeerd interieurarchitecte met een specialisatie in meubelontwerp is het mijn passie om samen unieke stuks te creëren. Van ontwerp tot uitvoering. Ons eigen atelier biedt de mogelijkheid ontwerpen op maat te realiseren in duurzame materialen. Maar evengoed bestaande stuks herstellen en herwerken tot kwalitatieve, tijdloze centerpieces. Ook handgemaakte hebbedingen, gepersonaliseerde cadeautjes, speelgoed, lampjes, ... passeren de revue. 

IMG_2072.jpg

01

Houten naam

Personaliseer je geboortelijst, doopsuikerpresentatie, kamerdeur, opbergkist, ... met een handgemaakte houten naam in een lettertype naam keuze

02

Opknapproject

NEST selecteert zelf de leukste tweedekansjes om er opgeknapte, unieke stuks van te maken. Heb je zelf een oude wieg of ander meubel dat je om nostalgische redenen graag wil hergebruiken maar niet geschikt is? Wij bekijken graag hoe we het ontwerp kunnen aanpassen tot een veilig en stijlvol item!

18159369952124438.jpg
IMG_2300.jpeg

03

Geboortelampje

Gepersonaliseerd wandlichtje of staanlamp ontworpen op basis van het geboortekaartje of eigen ontwerp. Leuk als geschenkje of op de geboortelijst. Handgemaakt uit duurzame multiplex met een zacht LED-lichtje dat gerust een hele nacht mag branden als waaklichtje.

04

Sensory board

Zelfontworpen activity center met voel- ,hoor- en doe-speeltjes om zintuigen te prikkelen en ontdekken. Met bevestiging voor in het park. Samen te stellen op maat, te personaliseren met naam/geboortedatum/... en afgewerkt in kleuren naar keuze.

17997995743174363.jpg
bottom of page