top of page
VERZENDEN
GRATIS* VERZENDING BIJ AANKOPEN VANAF 100 EURO

* enkel geldig voor verzending binnen Belgïe en pakketen binnen de standaard afmetingen.

Na betaling van uw order wordt de bestelling zo snel mogelijk verwerkt. We streven ernaar elk pakket binnen de 48u te verzenden. (Betaalde) bestellingen geplaatst voor 12u 's middags worden dezelfde dag aan DPD bezorgd. Meestal wordt het pakket dan de volgende werkdag aangeboden, al kan de leveringslooptijd tot 3 werkdagen duren. ​

 

Zo gauw wij het pakje hebben aangeboden bij DPD ontvang je een email met de track&trace code. Zo kan je je pakket altijd met het pakketnummer traceren op www.dpd.be en zien wanneer het verwacht wordt. Tot 1u voor de levering kan je wijzigingen doorvoeren. Indien het pakket op het voorziene moment toch niet kan worden afgeleverd, wordt het naar de dichtst bijzonder Pick-up Parcelshop gebracht. Wordt het daar niet binnen de 7 dagen afgehaald, wordt het naar ons teruggestuurd. Hiervoor kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Bij bestellingen onder de 100 euro bedragen de verzendkosten naar een Pick-up Parcelshop € 4,00. Naar Nederland € 7,00. Kies je liever zelf de bestemming, dan bedraagt de verzendkost € 6,00 binnen België, €10,00 voor Nederland. Bij een bestelling van meer dan 100 euro is de verzending gratis binnen België, voor Nederland geldt dit vanaf 150 euro. Deze tarieven zijn enkel geldig voor reguliere verzendingen met een maximaal gewicht van 20kg en maximale afmeting 100cm x 50cm x 50cm. Voor verzendingen buiten formaat of buitenland, gelieve ons te mailen.

RETOURNEREN

Als je niet tevreden bent met een ontvangen artikel, laat het ons dan zo snel mogelijk weten! Binnen een termijn van 14 dagen kan elk compleet en ongebruikt* artikel geruild of geretourneerd worden. Neem daarom eerst even contact met ons op via e-mail (info@geboortenest.be) met vermelding van je ordergegevens en graag ook de reden van de retour / ruiling. Omruilingen kunnen we direct voor u gereserveerd worden om te voorkomen dat het artikel ondertussen uitverkocht raakt. Wanneer een retour pas na de termijn van 14 dagen (te tellen vanaf ontvangst) verzonden en/of gemeld wordt, kan deze niet meer worden geaccepteerd.

Bij een correcte retour (die wij uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst terughebben), ontvangt u het aankoopbedrag terug op de rekening waarvan u betaald hebt. Indien u dit anders wenst, gelieve dit dan ook in de mail te vermelden.

De verzendkosten voor het terugsturen van een artikel zijn voor eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor dit pakket; artikelen die zoek of beschadigd raken tijdens retour-transport worden niet aan u vergoed. Indien u gratis verzending genoot en het totaalbedrag van uw resterende aankoop niet langer het vereiste min. van €100 bedraagt, zullen ook onze originele verzendkosten worden verrekend op het terug te storten bedrag. 

Ons retouradres:
noordNEST - RETOUR
Langestraat 118
9050 Ledeberg
BELGIË

*inclusief prijskaartje, label en eventuele bijbehorende accessoires, in een deugdelijke, gesloten en onbeschadigde verpakking. U bent echter niet verplicht de originele doos / verzendzak te gebruiken voor uw retour zending.*

bottom of page